Over mij

 

Frans Schoute

Sporttherapeut/masseur


Ik ben een ervaren sporttherapeut die niet alleen het probleem oplost maar ook op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem. Hygiëne en respect staan bij mij hoog in het vaandel. Middels een intake probeer ik erachter te komen waar het probleem zit en hoe we dat samen kunnen aanpakken. 

Na een aantal jaar verzorger te zijn geweest van een sportteam, heb ik de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap omdat ik meer mensen tot dienst wil zijn dan alleen sporters. Het is voor mij een uitdaging om mensen te helpen zoeken naar de oorzaak van de pijnklachten om deze vervolgens te behandelen. Hiernaast doe ik veel vrijwilligerswerk en ben ik examinator bij de NESM (Nederlandse Examencommissie voor Sport en Massageopleidingen). 
Naast verschillende massageopleidingen ben ik ook mental coach en help ik mensen uit een DIP proces (Denken In Problemen geeft problemen) naar een DIM proces (Denken In Mogelijkheden schept mogelijkheden).

Niet alleen voor massages op sportgebied kunt u bij mij terecht maar ik geef ook verschillende wellness massages ter ontspanning van lichaam en geest. 

Buiten dit alles doe ik ook healings en tast ik de aura’s af bij cliënten om te kijken of alle chakra’s nog in lijn liggen. Een healing is een energetische behandeling die gericht is op het energieveld van het menselijk lichaam.

Een healing voer ik uit zonder de cliënt aan te raken, maar in overleg met de cliënt kan dit ook gebeuren middels handoplegging.

Kortom voldoende uitdagingen om een ervaringsmoment te boeken. Let wel, al mijn behandelingen zijn in geen geval een vervanging voor een medisch noodzakelijke behandeling. De natuurlijke behandeling is een welkome aanvulling op andere therapieën.